Hyvinvointikurssit ja -lomat tunturimiljöössä

Jokainen matka on omanlaisensa, jokaisen ryhmän toiveet yhtä erilaiset kuin taivaalta putoilevat lumihiutaleet. Karu Lodgella kaikki ryhmät saavat näköistään palvelua, hyvinvointikursseista ruokailuihin, savusaunasta ohjattuihin patikkaretkiin.

Täyden palvelun elämys

Kun tulet Karuun, olet karussa arkisista huolista. Pääset voimaantumaan Lapin kauniin luonnon äärelle, ikiaikaisen tunturin juurelle, ja olemaan vain läsnä. Erilaisten aktiviteettien lisäksi järjestämme sinulle ruokailut, sekä laadukkaan majoituksen, luonnonantimia unohtamatta. Kerro meille rohkeasti lisää toiveistasi.

  • Sopii esim. kaveri-, työ- ja harrasteporukoille
  • Jokainen matkapaketti räätälöidään yksilöllisesti
  • Ryhmän maksimikoko: reilut 10 henkeä

Ota yhteyttä

Aktiviteetit

Löydä liikunnan ilo Luoston maisemissa

Hyvän olon matkailukeskuksessa voidaan järjestää monenlaista ohjattua tekemistä. Itsenäisemmän toiminnan ystäville Luoston luonto tarjoaa paljon vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi patikoida tai maastopyöräillä upeissa, vaihtelevissa maisemissa.

Ohjelmapaketit

Tuo ryhmäsi valmiin ohjelmapaketin pariin

Karun ohjelmapaketit räätälöidään ryhmäsi tarpeita vastaaviksi sisällöstä ja kestosta alkaen. Mielen ja kehon tasapainoa lisäävistä hyvinvointikursseista sykettä kohottaviin crossfittiin ja vaellukseen, meillä on tarjota kaikille sopivia harrastusmahdollisuuksia.