Tilat niin työtilaisuuksiin, kuin juhlaankin

Tiesitkö, että Karu Lodgen tiloja voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin ja juhliin? Tunturin laidasta löydät rakennukset ja ympäristön, jotka mahdollistavat niin ihanat perhejuhlat, kuin virallisemmatkin tilaisuudet.

Vuokraa kaikki tai vuokraa erikseen

Yksi tarvitsee tilat perhejuhlille, toinen tärkeälle kokoukselle, kolmas useamman päivän elämysmatkalle majoituksineen sekä ruokineen – jokaisen tarve on omanlaisensa. Karussa kokonaisuus räätälöidään täysin tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin laadimme juuri sinulle sopivan paketin.

  • Kaikki tilat vuokrattavissa, yhdessä tai erikseen
  • Privaatit tilat
  • Modernit kokousvälineet, kuten valkokangas ja videotykki

Tee varaustiedustelu

Päärakennus

Juhlat, tapahtumat ja kokoukset

Karun päärakennus on persoonallinen savottakämppä, jonka sisällä on kaksi monenlaiseen tarkoitukseen sopivaa avaraa tilaa. Kauniisti sisustetut sisätilat mahdollistavat niin yritysten koulutus- ja virkistyspäivät siinä missä ikimuistoiset syntymäpäivätkin.

Tervakko

Yhteiset tilat ja majoitus

Tervakko-lomarakennukseen mahtuu reilut kymmenen vierasta nauttimaan kodikkaasta ilmapiiristä keskellä Lapin jylhiä tunturimaisemia ja sielua hellivää luonnon hiljaisuutta; metsässä on ääniä, vaan ei lainkaan melua. Tervakossa on myös parinkymmenen neliön lämmin kuisti, sekä sujuvaan työskentelyyn valokuituja pitkin kulkeva netti.

Kota

Tunnelmaa ja tulistelua

Nuotioruokaa ja nokipannukahvit, niistä on hyvä kota-kokemus tehty. Lappilaisen kodan porontaljaistuimille mahtuu 10-15 vierasta. Kodan voi varata rennoista illanistujaisista aina pieniin syntymäpäiväjuhliin. Tarjoilut tilaisuuksiin toimitamme tilauksesta. Tervakossa majoittuville kodan käyttö sisältyy hintaan.