Tilat niin työtilaisuuksiin kuin juhlaankin

Tiesitkö, että Karu Lodgen tiloja voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin ja juhliin? Hyvän olon matkailukeskuksesta löydät rakennukset ja ympäristön, jotka mahdollistavat niin ihanat perhejuhlat ja hyvinvointikurssit kuin virallisemmatkin tilaisuudet.

Vuokraa kaikki tai vuokraa erikseen

Yksi tarvitsee tilat joogatunnille, toinen tärkeälle kokoukselle, kolmas molemmat ja vielä majoituksen sekä ruoat – jokainen matka on omanlaisensa. Karulla kokonaisuus räätälöidään täysin tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin laadimme juuri sinulle sopivan paketin.

  • Kaikki tilat vuokrattavissa, yhdessä tai erikseen
  • Paikka suljetaan ulkopuolisilta juhlien ja kokousten ajaksi
  • Modernit kokousvälineet, kuten valkokangas ja videotykki

Tee varaustiedustelu

Päärakennus

Juhlat, tapahtumat ja kokoukset

Karun päärakennus on persoonallinen savottakämppä, jonka sisällä on kaksi monenlaiseen tarkoitukseen sopivaa avaraa tilaa. Kauniisti sisustetut sisätilat mahdollistavat voimaannuttavat hyvinvointihetket siinä missä ikimuistoiset syntymäpäivätkin.

Tervakko

Yhteiset tilat ja majoitus

Tervakko-lomarakennukseen mahtuu reilut kymmenen vierasta nauttimaan kodikkaasta ilmapiiristä keskellä Lapin jylhiä tunturimaisemia ja sielua hellivää luonnon hiljaisuutta; metsässä on ääniä, vaan ei lainkaan melua. Tervakossa on myös parinkymmenen neliön lämmin kuisti.

Kota

Tunnelmaa ja tulistelua

Nuotioruokaa ja nokipannukahvit, niistä on hyvä kota-kokemus tehty. Lappilaisen kodan porontaljaistuimille mahtuu 10-15 vierasta. Kodan voi varata rennoista illanistujaisista aina pieniin syntymäpäiväjuhliin. Tarjoilut tilaisuuksiin toimitamme tilauksesta. Tervakossa majoittuville kodan käyttö sisältyy hintaan.