Luosto BootCamp 23.-24.7.2022

Luosto BootCamp järjestetään ensimmäistä kertaa Karu Lodgen upeissa maisemissa ja monipuolisissa rinteissä!

Tule haastamaan itsesi!

Haluatko sinäkin haastaa itsesi ja hypätä ennakkoluulottomasti tunturitreenaajaksi?

23. - 24.7.2022

Lapin luonto tarjoaa heinäkuussa parastaan ja luo upeat mahdollisuudet ulkoilmatreeniin! Linnut laulavat, aurinko paistaa lähes vuorokauden ympäri ja luonto on kukkeimmillaan! Lapin luonto, sekä Karu Lodgen rinteet luovat upeat mahdollisuudet kaikentasoisiin treeneihin ja liikunta-alan ammattilaiset räätälöivät haastavuuden juuri sinun tasosi mukaan.

Viikonlopun aikana treenataan monipuolisesti luonnon keskellä, luonnon antimia hyödyntäen, kuullaan terveyttä ja hyvinvointia tukevasta ravitsemuksesta, rentoudutaan sekä tutustutaan tanssin saloihin. Lauantai-iltana treenaajia hellii palauttavat löylyt tunnelmallisessa savusauna Sudessa, sekä avantokylmä pulahdus savusaunan lammessa.

Luvassa on siis viikonlopun mittainen bootcamp, jossa sinun hyvinvointisi on pääosassa!

Ohjelmaan kuuluu tottakai myös hyvä ruoka – Karu Lodgen herkullinen aamiainen tuoreine sämpylöineen, sekä maittava lähiruoka, jossa ravitsevuus on mietitty huolella.

Campin houstaajana toimivat Laplandsistersin Amina El Khattabi ja Mirja Heikkala. He johdattavat sinut läpi koko viikonlopun ohjelman. Leiri vietetään tunnelmallisessa Karu Lodgessa, jossa hyvien treenimahdollisuuksien lisäksi on tilaa myös rentoutumiselle.

Tule yksin tai ystäväsi kanssa viettämään ikimuistoinen hetki, jossa itsesi voittaminen on taattu!

Bootcamp vietetään Yli-Luostolla, tunturien kupeessa, kansallispuiston rajalla, kaukana kaupunkien hälinästä. Karu Lodge on tunnelmallinen hyvän olon ja täyden palvelun hengähdyspaikka. Se on avattu reilu vuosi sitten omistaja Kaija Takalan sukujuurille, Yli-Luostotunturin omaan rauhaan, entisen Perhe-Luoston hiihtokeskuksen paikalle.

Karun tunnelmallisessa pirtissä ajantaju katoaa, ja tulee tunne, että astut aivan eri maailmaan. Arjen kuormat unohtuu, ja heittäydyt ainoastaan tähän hetkeen!

Halutessasi voit yöpyä Karun majoitustiloissa, jotka ovat nykyaikaisessa ja tyylikkäässä majoitusrakennus Tervakossa. Majoitustilaa on yhteensä 11 hlölle. Viisi kahden hengen huonetta, sekä yksi yhden hengen huone. Majoitusmahdollisuus on jo perjantaista lähtien.

Majoituksen hinta on 45€/yö/jaettu 2hh tai 75€/yö/1hh. Liinavaatteet 15€/hlö.

Hinta sisältää ohjelman ammattilaisten ohjauksessa, savusaunan, sekä ruokailut.

Ilmoittautuminen campille alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta!

Ohjelma:

lauantai 22.7.

9.00 Tervetuloa Karu Lodgeen! Karun runsas ja ravitseva aamiainen tuoreine sämpylöineen toivottaa sinut tervetulleeksi BootCampiin!

10.00 Valmistautuminen päivän treeniin – to be announced

12.00 Palauttava ja ravitseva lounas

13.00 Asiaa terveyttä tukevasta ravinnosta

13.30 Treeni ”tunturin valloitus”

14.15 Välipalan aika

15.00 Palauttavaa liikuntaa, tekniikkatreeniä, sekä liikuntavinkkejä arkeen

16.00 Päivällinen

17.30 Yhteinen palauttava lenkki

18.30 Kehonhuoltoa ja rentoutusta

19.00 Savusauna, uinti ja iltapalaa

sunnuntai 24.7.

9.00 Hyvää huomenta ja tervetuloa aamupalalle Karun pirttiin!

10.00 Sunday funday – treeni

12.00  Lounas

13.30 Tanssitunti

14.30 Lempeä rentoutushetki

15.00 Turvallista kotimatkaa ja kohti aktiivista arkea!

*Voit käyttää maksuvälineenä myös EazyBreakia, Tyky-maksuvälineitä, sekä ePassia max 150€/hlö.

*Metsät ja rinteet ovat luonnontilassa, joten suosittelemme jokaiselle oman tapaturma- ja matkustajavakuutuksen ottamista.

*Ilmoitathan erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä.

*Karun päärakennuksessa vierailee toisinaan myös kissoja ja koiria.

*Laplandsisters ja Karu Lodge varaavat oikeudet aikataulumuutoksiin. Tapahtuman vähimmäisosallistujamäärä on 10 hlöä. Tapahtuma maksetaan etukäteen. Maksuohjeet lähetetään osallistujien sähköpostiin. Myös osamaksumahdollisuus olemassa.

Peruutusehdot:
Sitovat ilmoittautumiset 3.7. mennessä. Mikäli perut osallistumisesi ilmoittautumisajan jälkeen, veloitamme koko osallistumismaksun. Sairastapausten varalle suosittelemme kattavaa matkustajavakuutusta, jolloin vakuutus korvaa peruutuksen (huom.vak.ehdot). Esteen sattuessa voit luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle. Jos tapahtuma ei jostain syystä toteudu, maksamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Annamme mielellämme lisätietoja niin puhelimitse, kuin sähköpostillakin. Majoitus, ruokavalio, savusauna ym kaija@karulodge.fi / 040 745 3766. Treeniohjelma laplandsisters@gmail.com ig @laplandsisters

Olette lämpimästi tervetullut!

Toivottaa Laplandsisters ja Karu Lodgen väki

 • Tunturitreeni motivoivassa seurassa
 • Itsesi haastamista
 • Ammattitaitoiset vetäjät
 • Kaikentasoisille harrastajille
 • Ohjeistusta arkeen
 • Upeat maisemat
 • Ravitsevaa ruokaa
 • Lempeitä savusaunalöylyjä ja palauttavia pulahduksia
 • Alue käytössä vain BootCampiin osallistuville
 • Ryhmäkoko min 10 hlöä
 • Ilmoittautuminen viim. 3.7.2022

Hinta: 400€

Sisältää lakisääteisen alv:n

Ei sisällä majoitusta


BootCampin vetäjinä toimivat

Laplandsisters

Mirja Heikkala

Mirja on intohimoinen CrossFit -harrastaja ja hän on ollut lajin parissa jo yli seitsemän vuotta. Hänellä on CrossFit -valmennuskokemusta vajaa kolme vuotta. Hän ohjaa CrossFit -tunteja useita kertoja viikossa Rovaniemen molemmilla CF-saleilla. Hän on monipuolinen liikunnan harrastaja ja CF-treenien lisäksi  pyöräilee pitkiä lenkkejä maantiepyörällä, ui ja juoksee viikoittain. Mirja on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja ravintovalmentaja. Hän työskentelee yliopiston palveluksessa ja tekee sivutoimisena yrittäjänä liikunnanohjauksia ja ravintovalmennuksia. Mirjan ohjauksessa voit olla varma, että tulet ylittämään itsesi!

Amina El Khattabi

Amina on koulutukseltaan tanssija, ja tanssi on kulkenut hänen mukanaan aina. Liikunta on siis aina ollut Aminan intohimo ja hän on ohjannut ryhmäliikuntatunteja useilla Rovaniemen kuntosaleilla. Tanssijan tutkinnon lisäksi hän on suorittanut kahvakuula-, sisäpyöräily- , Zumba- ja painonnosto-ohjaajan koulutukset. Painonnoston harrastamisen hän aloitti vuonna 2010 ja hän on myös kilpaillut lajissa, jota hän myös valmentaa päätyönsä ohella. Crossfitista hän innostui 2019 ja tämä ihana laji on vienyt hänet mennessään.

Aminan tunnilla tulet takuulla nauttimaan. Tule leirille sellaisena kuin itse olet, anna sinun kehosi ja mielesi nauttia!


Ilmoittaudu mukaan

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Karu Lodge Oy

Yhteystiedot

Yli-Luostontie 358
Luosto 99555, Suomi
040 7453766
kaija@karulodge.fi

Rekisteristä vastaava henkilö

Kaija Takala

2. Rekisteröidyt

 • Asiakkaat
 • Potentiaaliset asiakkaat

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Karu Lodge Oy:n asiakasrekistereihin tallennettuja henkilötietoa käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palveluiden kertomiseen, markkinointitarkoitukseen sekä yrityksen palveluiden ja muiden toimintojen kehittämiseen / suunnitteluun sekä vastaaviin tarkoituksiin.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

 • Nimi
 • Osoite
 • Sähköposti
 • Puhelinnumero
 • Henkilötunnus

Asiakastiedot

Tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen kaija@karulodge.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään asiakkaalta itseltään asiakkaansuhteen syntyessä sekä rekisteripitäjän järjestelmistä palveluihin verkkolomakkeiden kautta. Lisäksi päivitetään viranomaislähteistä tai muilta palveluntarjoajilta, millä varmistetaan tiedon ajantasaisuuden.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Karu Lodge Oy:n ja sen jäsenliikkeiden ulkopuolelle.

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta taikka lähettämällä viestin osoitteeseen:
 karu.lodge@gmail.com

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Evästeet ja selailun seuranta

Keräämme käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (“cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

Sivustomme käyttää Google Analytics-palvelua.

Sivuillamme on myös linkkejä muihin sivustoihin ja palveluihin. Me emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä käyttäjän päätelaitteelle käyttäjän vieraillessa palveluissamme tilastoidakseen eri sivustojen kävijämääriä.