Koe elämäsi kenties parhaat löylyt

Jokaisen tulee kokea perinteinen savusauna ainakin kerran elämässään – ja kun on kerran kokenut pehmeät ja rentouttavat löylyt, toinen kerta on vain ajan kysymys! Savusaunamme Susi seisoo jykevänä auringossa kimmeltävän ja kutsuvasti liplattavan lammen reunalla.

Sauna, saunatupa ja avanto

Mikäpä olisi parempaa kuin lämpöiset löylyt, joiden jälkeen voi pulahtaa virkistävään lampeen oli sitten aurinkoinen kesäpäivä tai talven paukkupakkanen? Karussa se on mahdollista. Tunnelmallisessa saunatuvassa nautit iltapalan rätisevän takkatulen äärellä.

  • Varaa savusauna omalle porukallesi
  • Pulahda suoraan laiturin ovelta lampeen
  • Takallinen saunatupa kruunaa elämyksen
  • Ruoka ja pyyhkeet tilattavissa erikseen
  • Kysy myös sesonkiaikojen lyhyistä saunavuoroista
Hinta alk. 400€ / koko illan saunavuoro

Tee varaustiedustelu

Itselle tai ryhmälle

Saunahetki, jossa ajantaju katoaa

Saunotpa meillä yksin, tai olet osana isompaa ryhmää, savusaunahetki on aina yksityinen kokemus. Sekä sauna, saunatupa että lampi ovat käytössä vain sinulle ja ryhmällesi kerrallaan. Suojaisa pihapiiri, sekä rauhallinen ympäristö takaavat täydellisen saunomisrauhan ja kiireettömyyden.

Tilaa isollekin porukalle

Varaa saunavuoro ryhmälle

Savusauna Suden lämpimään syleilyyn mahtuu reilu määrä löylyttelijöitä. Lauteille sopii yhtä aikaa kymmenen saunojaa, niin että tilaa jää kaikille sopivasti. Vuorottelemalla saunan ja saunatuvan välillä yksi vuoro mahdollistaa saunomisen jopa kahdellekymmenelle kylpijälle.

Lampi

Pulahda lampeen löylyjen välissä

Savusaunan rakentajan itse kaivama lampi on oleellinen osa saunaelämystä. Lammen vesi tulee läheisestä hetteestä, jolloin uintikokemus kesällä on lähes yhtä vilvoittavan virkistävä kuin talvellakin. Saunan ovelta lähtevä laituri johtaa suoraan lampeen, joka tekee kokemuksesta vielä miellyttävämmän ja turvallisemman.

Savusaunan lämmitys

Intensiivinen ja maadoittava lämmitys

Perinteisen savusaunan lämmittäminen kestää jopa kuusi tuntia ja lämmittämiseen käytetään ainoastaan puuta. Lämpötilaa seurataan tarkasti lämmityksen edetessä, jotta löylyhetki on yhtä mukava niin ensimmäisillä löylyillä, kuin tuntienkin päästä. Ikimuistoiseen savusaunakokemukseen kuuluu oleellisesti myös lammesta hartiavoimin kannettu kylpyvesi. Tervetuloa saunomaan!