Majoitu tunturin kupeessa Yli-Luostolla

Karu Lodge on portti toisenlaiseen Luostoon; se on matka rauhoittumisen lähteille, jossa tunturia pitkin puhaltava tuuli kuiskii korvaasi sanat, joita olet kaivannut kuulla. Tule meille elämään rentouttava viikonloppu tai pitempikin loma.

Lomarakennus täynnä tunnelmaa

Tervakko on Karu Lodgen kodikas lomarakennus, jossa on tilaa reilulle kymmenelle lapinkävijälle. Aina kokonaisuudessaan vuokrattava Tervakko on täydellinen lomapaikka niin perheille, kaveriporukoille kuin työryhmillekin. Tilava oleskelutila ja erinomainen varustelu tekevät lomastasi nautinnon.

  • 5 x kahden hengen huonetta + 1 kpl 1 hlö huone 120 cm leveällä jenkkisängyllä
  • Yläkerran aulassa 3 lisävuodepaikkaa
  • Mahdollisuus tilata ruokailut Karun päärakennukseen
  • Savusauna tilauksesta

Tee varaustiedustelu

Varaa majoitus netistä

Ryhmille

Tilat upeaan lomaan ja inspiroivaan työhön

Tervakon viihtyisät oleskelutilat sopivat niin lomailijoille kuin myös työporukoille – modernit kokoustarpeet mahdollistavat työskentelyn upeissa oloissa. Ruoan valmistus ja tarjoilut onnistuu Tervakon tupakeittiössä, josta löydät kaiken tarpeellisen aina kattavasta astiastosta runsaaseen jääkaappitilaan.

Luonnon rauhaa

Lumoavat tunturimaisemat odottavat

Karu Lodge on aivan kansallispuiston rajalla, täydellisten auringonlaskujen paraatipaikalla. Sekä kelkkareitti että luontopolku lähtevät pihapiiristä; kun astut ulos, olet jo seikkailun kynnyksellä. Karu onkin vapaalaskijoiden ja luonnon ystävien suuressa suosiossa.

Lisäpalvelut

Irti oravanpyörästä hyvinvointikursseilla

Haluatko ottaa hetken itselle? Irtautua oravanpyörästä? Tulla voimaantumaan hyvän olon osaajien seurassa Karun hyvinvointikursseille? Aktiviteetit vaihtuvat vuodenaikojen mukaan esimerkiksi lumikenkäilystä ja avantouinnista joogaan ja patikointiin.

Elämys tunturin laella

Yö yksin tai kaksin tähtitaivaan alla!

Maaginen hiljaisuus, katon läpi näkyvät leimuavat revontulet, tähtitaivas ja lämpöinen pesä – voiko ikimuistoisempaa kokemusta olla?

Karun iglu “AuroraHut” sijaitsee tunturin päällä, naapureina vain puut tykkylumineen. Kulku iglulle tapahtuu moottorikelkan kyydillä, ja kokemus kansallispuiston rajan tuntumassa on ainutlaatuinen.

Hinta 560€/yö