Majoitu tunturin kupeessa Yli-Luostolla

Karu Lodge on portti toisenlaiseen Luostoon; se on kuin oma maailmansa, jossa kuulet täyden hiljaisuuden, tunturia pitkin puhaltavan tuulen ja maakotkan siipien havinan, kun se liitää tarkastuskierroksellaan Karu Lodgen yllä.

Meillä voit viipyä aina muutamien päivien piipahduksista pidempiinkin lomiin!

Lomarakennus täynnä tunnelmaa

Tervakko on Karu Lodgen ilmava ja kodikas lomarakennus, jossa on tilaa reilulle kymmenelle kävijälle. Aina kokonaisuudessaan vuokrattava Tervakko on täydellinen lomapaikka niin perheille, kaveriporukoille kuin työryhmillekin. Tilava oleskelutila ja erinomainen varustelu tekevät lomastasi nautinnon.

  • 5 x kahden hengen huonetta + 1 kpl 1 hlö huone 120 cm leveällä jenkkisängyllä
  • Yläkerran aulassa 3 lisävuodepaikkaa
  • Mahdollisuus tilata ruokailut Karun päärakennukseen
  • Savusauna tilauksesta

Tee varaustiedustelu

Varaa majoitus netistä

Ryhmille

Tilat upeaan lomaan ja inspiroivaan työhön

Tervakon viihtyisät oleskelutilat sopivat niin lomailijoille kuin myös työporukoille – modernit kokoustarpeet mahdollistavat työskentelyn upeissa oloissa. Ruoan valmistus ja tarjoilut onnistuu Tervakon tupakeittiössä, josta löydät kaiken tarpeellisen aina kattavasta astiastosta runsaaseen jääkaappitilaan.

Luonnon rauhaa

Lumoavat tunturimaisemat odottavat

Karu Lodge on aivan kansallispuiston rajalla, täydellisten auringonlaskujen paraatipaikalla. Sekä kelkkareitti että luontopolku lähtevät pihapiiristä; kun astut ulos, olet jo seikkailun kynnyksellä. Karu onkin vapaalaskijoiden ja luonnon ystävien suuressa suosiossa.